neděle 5. června 2016

Jsem z toho jelen

Že by se léto(=slunné počasí)blížilo nějakou extra velkou rychlostí, to se mi zatím nezdá. Ale co se mi zdá, nebo spíš nezdá, je, že všichni řeší plavky....a s plavkami i postavu do plavek. 
Na trhu lze sehnat mnoho druhů plavek v mnoha barevných kombinacích a všechny reklamy se tváří, že na každou z nás mají krásné plavky, ve kterých budeme prostě sexy. Haha...Ale nechápu, proč někdo ještě nevymyslel metodu, jak bez potu a odříkání získat tu super postavu. Já bych to brala. 
Nepatřím sice mezi nijak silné ženy a číslo, které mi ukazuje váha mě nijak neděsí. Ale...nesnáším, když si oblíknu spodní díl plavek a přes něj se mi vyvalí špek...takové to volné, minimálně o dvě čísla větší tukové fuj, které je sice pokryté kůží, ale ta je posetá striemi, kterých by si nevšiml jedině krtek. Jo, je to daň za dvě krásné děti (a mé mlsání:-)). Nebo...když se u zrcadla natočím na bok a chci se podívat na svůj zadek a kůže od lopatky k bokům se srazí a vypadám jako šarpej. Chjooo...
Rad by se našlo mnoho, ale kdo se v tom má vyznat. Když si postěžujete na postavu ala šarpej, každý vám řekne: "Cvič a nežer." Pak vylíčíte svou psychickou zátěž a každý poradí: "Nervy se mají obalovat." a podá vám Milku nebo jinou čokošku. Jsem z toho jelen...co si vybrat?
Dumala jsem dlouho a když jsem si dala jednu k jedné, rozhodla jsem se plavky neřešit. Jsem hrozná, když si řeknu, že nebudu jíst sladké, mám na něj dvojnásobnou chuť a nevydržím to a žeru ho víc než jindy. Sport...to nepřipadá v úvahu, nehodám se zabít. A když ve mě hlodala představa, že bych se přece jen mohla trochu přemoct, slyšela jsem v rádiu už tolik známý hit Ewy Farné Mám boky jako skříň skříň...a bylo mi dobře a cítila jsem podporu ve svém rozhodnutí:-).
Díky :-)


1 komentář:

  1. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, aby se co nejvíce snažil, aby ho změnil a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto úžasnému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně zkusit, protože jsem byl zoufalý a nezbyl jsem na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám roky

    Představil jsem mu mnoho párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Jsem pevně přesvědčen, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte doktora Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Viber prostřednictvím +2347013499818

    OdpovědětVymazat