sobota 4. června 2016

Proste a bude vám dáno

Dnes jsem se přesvědčila, jak pravdivé je toto tvrzení. Včera jsem nebyla ve formě. Bylo mi smutno, bylo mi úzko a měla jsem pocit naprostého zmaru. 
Děti relativně brzy usnuly (zato se často budily) a manžel odešel do lesa. Zůstala jsem se svou mizernou náladou sama. Dala jsem si sklenku vína, výbornou večeři, napsala článek na blog a prosila, abych pocítila Jeho milost, aby mi dal sílu a dopřál mi něco, co mě zahřeje na duši.
A dnes jsem dostala všechno, o co jsem prosila. Děti byly úžasné, nezlobily a poo vzorně spaly. Oběd se mi podařil. Vařila jsem dva chody (houbovou omáčku a steaky), oba se podařily a buchta měla také úspěch. Zvládla jsem poklidit a ještě jsem měla čas na motání. Zvětšuji Aničce muchomůrkovou deku, už se pod ní jen tak tak vejde a toto léto bude potřeba. Baví mě to:-). Háčkované deky jsou super věc. Uděláte maličkou, když máte miminko a když povyroste, jen ji zvětšíte, a tak můžete celý život zvětšovat a zvětšovat a nikdy z ní nevyrostete:-).
Největší milostí, kterou jsem dnes byla podarována, bylo počasí. Ani horko, ani zima a hlavně nepršelo. Po miliardě let jsme jako rodinka vyrazili na hřiště. Máme tu takové krásné, celé dřevěné hřiště. Jmenuje se Úhoří stezka a je krásné. Úplně jiné, než všechna ta modulová stereotypní hřiště, která jsou ve všech městech napříč republikou. Tohle hřiště je prostě originální a krásné. Máme ho docela daleko, a tak jsme na něm byli teprve podruhé. Poprvé nebyl Ondra nadšený, byl maličký a moc si ho neužil. Zato dnes by nadšený. Vyzkoušel většinu prolézaček a potkal stejného raubíře, jako je on sám. Já si už po cestě oprášila předsevzetí, že mu dopřeju volnost a nebudu helikoptéra a světe div se...zvládla jsem to já i on. Ušetřila jsme si řešení počínajících konfliktů a zasáhla jen v případě počínající bitky. Maminka kloučka, který se s Ondráškem pral, byla normální a jen se usmála a obě jsme klukům doporučili pokračovat v prolézání a hraní na honěnou a bitky nechat stranou. Kluci se usmáli, řekli, že by to šlo a běželi. Anička si užila houpačku, klouzačku a nadšeně za ruce probíhala celé hřiště...a já jsem měla pocit, že alespoň jeden den, žiju jako normální maminka a že jsme jako normální rodina. Manžel návštěvu hřiště také zvládl na jedničku a dokonce poznamenal, že to bylo fajn a že můžeme někdy zase vyrazit (což je obrovský úspěch, neboť hřiště nesnáší snad víc než já:-)).
Po cestě ze hřiště jsme potkali ovečky. Ač do Aničky x měsíců hustím zvuky zvířat, ovečky nevyjímaje, nenaučila se nic jiného než rybičku (zvuk pusinkou) a haf haf. Najednou se zájmem sledovala ovečky a když jedna udělala: "Beeee." Anička se usmála a dělala beeeee až na náměstí, kde ho vyměnila za: "Ňamíííííí." (nové slovo z minulého týdne:-)), protože chtěla moje horké maliny a Ondráškův pohár. Děti si pomlaskávaly a já, ač jsem z malin neměla skoro nic, jsem byla spokojená. 
Po cestě domů Anička broukala a Ondík se spokojeně nesl na koni (na manželovi). Jiří se těšil, že dodělá omítku na zahradní zdi a já se těšila, jak si večer budeme s Ondráškem číst novou knížku.
Měla úspěch :-). Nejvíc jsem se pobavila u Mikulášské pohádky, protože Ondrášek, vida obrázek Mikuláše, který měl i rohy a křídla, poznamenal, že je to popletené, protože s Mikulášem chodí přece čert a princezna. Nenechal si to vymluvit. Prostě Anděl je princezna a hotovo :-).
Dnešní den byl obrovskou milostí a já Mu děkuji, za vyslyšení mých vroucných proseb.
A pro vás mám jedno doporučení...PROSTE A BUDE VÁM DÁNO! Jako fakt ;-).

1 komentář:

  1. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, aby se co nejvíce snažil, aby ho změnil a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto úžasnému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně zkusit, protože jsem byl zoufalý a nezbyl jsem na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám roky

    Představil jsem mu mnoho párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Jsem pevně přesvědčen, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte doktora Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Viber prostřednictvím +2347013499818

    OdpovědětVymazat