úterý 10. července 2018

Den třetí

...celý výletní. Dopoledne jsme vyrazili na Hauswaldskou kapli. Krásná procházka téměř po rovině, což nebránilo Anče v tom, aby se nosila;-)) a podél řeky, což nadchlo tatínka a stále dokola říkal:"No to je nádhera. Vidíš tohle a tamto." Neustále nám ukazoval rybky a všemožné druhy vodních rostlin:-). Vlastně jsme měli skvěle komentovanou vzdělávací prohlídku:-). 
Z Hauswaldské kaple zbyl jen půdorys, vlastně tři půdorysy třech staveb. Nejkrásnější na tomto místě byl pramen a jeho okolí. Pramen je svedený pomocí korýtek, jejichž spoje symbolizují korálky růžence a ústí do spojených skleněných dlaní. Nádhera! 
Odpoledne jsme se jeli podívat do vlčího výběhu do Srní. Byli jsme tam minulý rok a viděli celou smečku. Tentokrát jsme viděli, jak řekl Ondík, jen ucho za stromem a jednu na chvilku zvednutou hlavu:-). 
K večeru jsme si zašli na výbornou večeři a na hřiště, ze kterého nás vyhnal mírný letní dešík. 
A večer ...místo už třetího plánovaného romantického večera, jsme koukali s Ondíkem na Cestu do pravěku, a když film skončil,rozesmál nás Ondík tak, že jsme málem vzbudili Anču. Řekl:"To jste ale rádi, že jsem to vydržel a neusnul s Ančou, co? Každej večer si budeme pouštět film, kterej já vyberu a budeme u toho jíst ty bakerols, jo?"No není on k sežrání?






Žádné komentáře:

Okomentovat