sobota 8. října 2016

Bdíme...

Jsem tu jen na skok...páč bdíme a v jednom kuse odsáváme. Aničky včerejší špatná nálada se ukázala býti předzvěstí nikoli růstu zubů, ale nemoci. Možná má jen rýmu, ale ta je pro nás hrozná. Znamená to, že vůbec nespíme a za celý den nestihneme nic jiného než odsávat. Odsávačka řičí permanentně, Anička se brání, protože toho má dost. Dost toho máme i my ostatní. Je nám jí líto a jen ji nosíme, tulíme a pusinkujeme a přejeme si, aby bylo zase dobře. Ondínek je také nastydlý. Rýma, kašlík a zvýšená teplotka...a mě už dnes taky bolí v krku. Ach jo...
Ale nějaké to pozitivum se na tom všem přece jen najde. Než jsem stihla napsat článek o tom, že už zase páříme(inhaluje), protože měla Anička naschlou trášu(vydávala pískavé zvuky a měla ji ucpanou naschlými hleny, to se musí lavážovat=kapat do tráši NaCl a odsávat, aby jí bylo líp) a tím, jak se už topí, tak potřebuje zvlhčovat. No...a teď rozhodně zvlhčovat nepotřebujeme, takže už nepáříme...teď odsáváme. No a taky je fajn, když se všichni tři tulíme a koukáme na pohádky, teď frčí Berta a Ufo:-). 

Mějte se fajn a držte nám palce, ať zvládneme ty nejhorší tři dny a noci, které máme před sebou...pokud je to jen rýma...a pokud ne, tak nám držte palce dvojnásobně, abychom mohli marodit alespoň doma.

Žádné komentáře:

Okomentovat