pondělí 31. října 2016

Svobodaaaaa

Juchůůůů, v neděli bylo taaak krásně. Doma vládla pohoda. Dopoledne strávil tatínek na zahradě a my tvořili...ohnivého dýňáka a netopýry(o tom jindy;-), nemůžu všechno vystřílet do jednoho článku:-)).
A odpoledne, po profuněném dopoledni,jsme jeli pouštět draka...ALE...najednou bylo totální bezvětří. I tak to bylo skvělé odpoledne. Děti si užívaly svobodu pohybu. Objevovaly myší dírky, balíky, klacíky, pokácené dřevo a střídání mraků a slunce. Tentokrát jsem fotila...tak jukněte, jak je u nás krásně.

Ve vteřině se ty naše veverky rozběhly po okolí:-).

Anička běžela prozkoumat pokácené klády:-).

Nefoukalo, ale i tak se Ondík snažil:-)...jen ten drak nějak stávkoval:-).

Ani na louce to nefoukalo, ale na honěnou se tu hrálo skvěle.

Jedna veverka tam a jedna tady...

No není to nádhera...

Anička byla blažená, jak je vysoko a Ondík chtěl honem rychle dolů:-). Anička bude asi horolezec po tatínkovi a Ondík se bojí výšek po mamince:-), Pěkně si to rozdělily, ty naše veverušky.

"Mami, ty budeš můj kůň a já budu rytíř, jo? Anča je princezna a tatínek zlý drak." Párkrát jsme v tom běhu za osvobození princezny ztratili gumany, ale o to to byla větší sranda:-).

Vidíte, jak je šťastná...a to měla chuděrka jednu nohu dvakrát tak velkou než tu druhou....grrrrr....očkování...Každopádně na tom byla o dost líp než ve čtvrtek a v pátek, to nechtěla vůbec chodit.

Tady si píďa uvědomil, že nechal "rytíří" výstroj doma...a klacek se mu nezdál...
Miluju podzim...ty barvy...slunce....mraky....

No make-up, ale very happy:-)

To bylo něco pro tatínka...

Mlask.


My čtyři...

A jakou neděli jste měli vy? Snad stejně super jako my:-).

Žádné komentáře:

Okomentovat